Stage mediadeveloper

DEX verwelkomt enthousiaste en gemotiveerde studenten die hun stage- of afstudeeropdracht hier willen uitvoeren. Wij zijn op zoek naar een technische mbo- of hbo-student die ambitieus is en de uitdaging ziet in het oplossen van pittige technische vraagstukken.


Periode:
januari - juni
augustus - januari

Jouw kennis, ervaring en interesses
Je hebt kennis van HTML en CSS. Je hebt hier op ook voldoende werkervaring in en kan meteen met opdrachten aan de slag. Tevens heb je interesse in JAVASCRIPT, PHP en MySQL en wil je jezelf hier graag in verdiepen.


Jouw profiel
Je bent een ambitieuze developer die de lat voor zichzelf hoog legt. Wat je nog niet kan wil je graag leren. Je denkt graag met ons mee, je werkt graag in teamverband, maar je kan net zo goed zelfstandig aan opdrachten werken.

Wat ga je doen?
Je gaat nauw samenwerken met een multidisciplinair team. Deze bestaat uit ontwikkelaars en ontwerpers.Je functioneert als brug tussen de ontwerpers en de back-end developers.

Waar ga je aan werken?
Je werkzaamheden bestaan uit het mede-realiseren van internetgerelateerde platforms voor verschillende opdrachtgevers.

Wat maakt stage bij ons nu zo bijzonder?
Jij krijgt als stagiair veel verantwoordelijkheid. Je werkt aan opdrachten voor belangrijke klanten. Daarnaast zijn wij alles behalve een standaard internetbureau. Bij ons ga je kennismaken met vooruitstrevende technologieën en innovatieve oplossingen voor smart devices. Hoe meer jij je best doet, des te meer wij jou daarmee laten kennismaken.

Interesse? Meld je aan voor de intake!
Heb jij interesse in een stage bij DEX en denk jij in bovenstaand profiel te passen? Dan dagen wij jou uit voor een intake opdracht. Rond je deze opdracht goed af? Dan nodigen wij jou uit voor een sollicitatiegesprek. Meld je aan voor de intake middels het aanmeldformulier.