Even voorstellen

Het internet is een netwerk waar wij allemaal gebruik van maken en dat niet meer weg te denken is. Het is tegenwoordig overal om ons heen: op onze mobiele telefoons, op digitale schermen in publieke ruimtes en ook aanwezig in de nieuwste generatie televisies (smart-tv).

Met passie voor ontwerp en techniek, ontwikkelen wij voor bedrijven in uiteenlopende branches interactieve media voor het presenteren van informatie via alle digitale kanalen. Daarbij bieden wij gebruiksvriendelijke tools en de nodige service voor het beheer en onderhoud van de online informatiebronnen.

Oprichter Dave Spaans is na zijn studie Communication & Multi-media Design actief in de wereld van nieuwe en interactieve media. Sinds 2007 heeft hij diverse interactieve media ontworpen en ontwikkeld voor de professionele markt. Na blijvend groeiende vraag voor het leveren van o.a. professionele en gebruiksvriendelijke websites is de organisatie DEX Online Services uitgegroeid tot een team van specialisten op het gebied van interactieve media.

DEX biedt voor elk bedrijf een passende oplossing.