Sponsoractie voor War Child

22 / 02 / 2013

Vandaag is de website van het periodiek terugkomende evenement Dag van de Complementaire Gezondheidszorg gelanceerd. Aan dit evenement is de War Child actie 'Child Friendly Spaces' gerelateerd.

De stichting RBNG voert actie voor War Child en heeft gekozen voor het project Afghanistan. De stichting draagt daarmee bij aan de totstandkoming van '4 Child Friendly Spaces' door heel Afghanistan.


In deze centra worden kinderen opgevangen en kunnen zij weer “kind” zijn en de nare oorlogsherinneringen even “vergeten” via de speciaal ontwikkelde programma’s. Die zijn bedoeld om jongeren zich via toneel, muziek, sport en kunst te laten uiten om zo een sterker zelfbeeld op te bouwen en onderling vertrouwen op te doen. Ook krijgen deze kinderen onderwijs en leren zij een vak.

Voor deze actie heeft DEX een actiepagina ontwikkeld waar gevisualiseerd wordt (cartoon) wat donatie voor deze actie betekend voor het beoogde goede doel. De sponsors en de vrijwillige donateurs worden tevens bedankt via een bericht dat door een vliegtuig wordt voortgetrokken.

Bekijk de actiepagina