Website RBNG in nieuw jasje!

04 / 04 / 2012

Het HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG) heeft een nieuwe website. De afgelopen weken is de laatste hand gelegd aan een groot aantal verbeteringen. De website is een stuk eigentijdser, maar vooral ook veel gebruiksvriendelijk

De stichting RBNG is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. Zij verlenen hun diensten aan beroepsverenigingen waarbij de therapeuten zijn aangesloten. Het HBO-register is op de website door patiënten en zorgverzekeraars in te zien.

De nieuwe site is woensdagmiddag 4 april met een officieel tintje in gebruik genomen. Directeur Josephine Beck-Kok van de Stichting RBNG: “De nieuwe site sluit perfect aan bij ons streven om nog professioneler te gaan werken. Op deze manier hebben we een uitstekend medium om nog beter te kunnen communiceren met onze achterban en met andere bezoekers van de site.

De website is voorzien van een inlogsysteem waarbij geregistreerde therapeuten zelfstandig hun praktijkgegevens kunnen beheren en belangrijke berichten kunnen inlezen middels een afgeschermd berichtensysteem. 

Link:
Bekijk de rbng website

Afbeelding: Het lintje werd officieel geknipt om 16:00 op 4 april 2012.