Webdesign & Realisatie

Een goed functionerende website komt tot stand door een goede samenhang van verschillende disciplines. Alles begint bij een website ontwerp en belangrijker nog: bij de informatiestructuur. DEX Online Services is gespecialiseerd in dit belangrijk begeleidingsproces.

Informatie structuur & functioneel ontwerp
Als de informatiestructuur van een website is uiteengezet, kan een functioneel ontwerp gemaakt worden. Bij een functioneel ontwerp wordt er getoetst hoe op een gebruiksvriendelijke manier de informatie toegankelijk gemaakt kan worden.

Grafisch ontwerp
Bij het ontwerpproces wordt naast de gebruiksvriendelijkheid van de website ook aandacht besteed aan de grafische vormgeving. Een websiteontwerp straalt veel meer kracht uit als er consistent gebruik wordt gemaakt van een huisstijl. Een netjes en overzichtelijk ontworpen website brengt de nodige rust met zich mee, die de websitebezoeker nodig heeft om snel en gemakkelijk te vinden waarnaar hij of zij op zoek is.

Realisatie
Na de ontwerpfase wordt het websiteontwerp uitgewerkt tot een compleet en goed functionerende website. Hierbij besteden wij de uiterste zorg aan de laadtijd en de compatibiliteit van de website met de meest gebruikte internetbrowsers. Door het optimaliseren van fotografisch materiaal en het efficiënt programmeren van de broncode zijn wij in staat de laadtijd van de website te beperken tot een aantal tienden van een seconde.

Website onderhouden
Na de realisatiefase is het belangrijk dat de eigenaar zijn of haar website makkelijk kan onderhouden, zodat de website actueel blijft. Met het gebruiksvriendelijke DEX Onderhoud Systeem gaat het uitvoeren van deze belangrijke taak zonder enige moeite.